INDMELDELSE / OPSIGELSE

INDMELDELSE / TILSLUTNING

FOR AT BLIVE TILSLUTTET SULSTED NET SKAL DU SENDE EN E-MAIL TIL MEDLEM@SULNET.DK, HVOR DU SKRIVER AT DU ØNSKER AT BLIVE TILMELDT FORENINGEN SAMT

NAVN, ADRESSE, TLF., E-MAIL, TV-PAKKEVALG, ØNSKET DATO FOR TILKOBLING SAMT OM DER ER ANTENNESTIK INSTALLERET PÅ ADRESSEN.

SE PRISER PÅ TV-PAKKER HER

BEMÆRK! VED OPRETTELSE AF BLAND SELV 10/36 SKAL DU EFTER OPRETTELSE I FORENINGEN KONTAKTE YOUSEE PÅ TLF. 70 70 40 40, HVOR DU AFTALER MED DEM, HVORDAN DU ØNSKER AT MODTAGE DINE BLAND SELV KANALER (YOUSEE TV-KORT ELLER TV-BOKS (KR. 30.- PR. MÅNED)).

BESTILLING AF INTERNET

HVIS DU ØNSKER INTERNET FRA SULSTED NET ER DET IGENNEM YOUSEE.

HVIS DU ALLEREDE ER MEDLEM AF SULSTED NET:

KONTAKT YOUSEE DIREKTE (TLF. 70 70 40 40)

SE PRISER PÅ INTERNET HER

HVIS DU IKKE ER MEDLEM AF SULSTED NET:

KONTAKT SULSTED NET OG BLIV OPRETTET SOM MEDLEM. SKRIV EN E-MAIL TIL MEDLEM@SULNET.DK HVOR DU OPLYSER FLG.

NAVN, ADRESSE, TLF., E-MAIL, OM DER ER ANTENNESTIK PÅ ADRESSEN OG OM DU ØNSKER TV-PAKKE SAMMEN MED INTERNET. HEREFTER BLIVER DU OPRETTET I SYSTEMET OG KAN BESTILLE INTERNET DIREKTE HOS YOUSEE (TLF. 70 70 40 40)

INTERNET UDEN TV-PAKKE (BREDBÅND ONLY) KOSTER KONTINGENT TIL SULSTED NET UD OVER MÅNEDSPRISEN PÅ INTERNET OG OPKRÆVES AF SULSTED NET HVERT ÅR I JANUAR MÅNED

OPSIGELSE

HVIS DU ØNSKER AT OPSIGE DIN TILSLUTNING TIL SULSTED NET SKAL DU SENDE EN E-MAIL TIL MEDLEM@SULNET.DK, HVOR DU SKRIVER AT DU ØNSKER AT OPSIGE SAMT