“Bredbånd på 1. klasse” – Mandag d. 17. juni kl. 12-17

Antenneforeningen og Yousee præsenterer

Bredbånd på 1. klasse

når Yousee kører bussen frem Mandag d. 17. juni 2019 kl. 12 – 17.

Den holder ved Dagli Brugsen. Kom og mød folk fra Yousee og bestyrelsen. Folk fra Yousee vil være til stede fra kl. 12 – 17 og bestyrelsen vil følge trop fra ca. kl. 15. Kig desuden i din postkasse i denne weekend hvor der vil være en flyer omkring dette arrangement. Hvis du vil holde dig opdateret med de nyeste nyheder fra Antenneforeningen (Driftstatus, fejlmeldinger og lignende) så husk at blive medlem af vores facebook gruppe “Sulsted Antenneforening“. Inviter også gerne din nabo.

Vi glæder os til at en masse mennesker møder op. Fokus denne dag er på vores bredbåndsløsninger i Antenneforeningen, men har du andre spørgsmål om de andre produkter (Mobil, Bland Selv osv.) er disse spørgsmål bestemt også velkomne.

Der vil desuden være en “Goodie Bag” til alle som besøger os denne dag.

Den omdelte flyer kan desuden også hentes allerede nu via dette link (BEMÆRK! Stedet er flyttet til Dagli Brugsen)

Udgivet i Nyheder.