“Blandede TV bolscher” 1. Juli kl. 12-18

Så er Antenneforeningen igen klar med et arrangement. Denne gang er det

Mandag d. 1. Juli kl. 12 – 18

Sulsted Antenneforening og Yousee vil være vært for arrangementet “Blandede TV Bolscher” som sætter fokus på produktet “Bland Selv” som giver jer medlemmer mulighed for at sammensætte jeres helt egen personlige TV- og Streamingpakke. Yousee har igen kørt bussen frem. Har du stadig ikke helt forstået hvad der skal til for at komme igang med “Bland Selv” er dette en oplagt mulighed til at få svar på netop dine spørgsmål.

Den holder ved Sulsted IF (TSV) klubhuset (Toftegårdsvej 30).

Kom og mød folk fra Yousee og den lokale bestyrelse. Folk fra Yousee vil være til stede fra kl. 12 – 18 og bestyrelsen vil følge trop op af dagen. Kig desuden i din postkasse i denne weekend hvor der vil være en flyer omkring dette arrangement.Hvis du vil holde dig opdateret med de nyeste nyheder fra Antenneforeningen (Driftstatus, fejlmeldinger og lignende) så husk at blive medlem af vores facebook gruppe “Sulsted Antenneforening“. Inviter også gerne din nabo. Der vil være en “Bland Selv slikpose” til alle som besøger os denne dag (max. 1 pr. husstand).

Vi glæder os til at en masse mennesker møder op. Har du spørgsmål om alle de øvrige produkter vi tilbyder eller vil du gerne have Bredbånd til konkurrencedygtige priser så mød op og tag en snak.

Udgivet i Nyheder.