YouSee og Discovery Networks

I øjeblikket er der mange skriverier ovenpå udmeldingen fra YouSee om at fjerne Discovery networks kanaler fra de faste programpakker (grundpakke, mellempakke, fuldpakke) fra 1. Januar 2020.

Det drejer sig om kanalerne Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, ID – Investigation Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2, Canal 9, Discovery Channel, TLC, Animal Planet og Discovery Science – samt streamingtjenesterne Dplay, Eurosport Player og Golftv.

Vi i bestyrelsen overvåger situationen tæt og vil i den nærmeste fremtid melde mere klart ud om, hvad der er op og ned i alt dette efterhånden som informationerne kommer ind. Det er vores klare overbevisning at man finder en god løsning inden længe da vi ikke mener at medlemmer skal have et dårligere udbud end de har idag. I øjeblikket bliver der skrevet meget i medierne, men da de (YouSee og Discovery networks) ikke har færdigforhandlet med hinanden er det svært at sige hvor det hele ender når røgen engang har lagt sig. Derfor afventer vi situationen.

Er der yderligere spørgsmål er I velkomne til at kontakte os i bestyrelsen. Vi skal nok melde ud både på hjemmesiden sulstedantenneforening.dk og på Facebook når vi ved noget mere.

Udgivet i Nyheder.