Nyheder fra Antenneforeningen i December

Få tidlig adgang til de nye TV-Kanaler i December

Yousee har valgt at åbne op for de “nye” TV Pakker før tid. Det vil sige at man også i December vil kunne se de nye TV-Kanaler som træder i kraft 1. januar 2020. Dette gælder dog kun hvis man har en “Yousee TV-Boks” – eller bruger “Yousee TV & Film app” på enten telefon eller tablet. Man kan også tilgå de nye kanaler på sin computer via hjemmesiden tv.yousee.dk. Hvis man kun modtager TV kanaler via almindelig TV-Stik i væggen uden TV-boks må man vente til 1. Januar 2020, hvor de nye TV-Pakker er tilgængelige for alle. De nye TV-Kanaler vil ligge lige efter kanalerne i ens nuværende TV-Pakke.

Grundpakken – TV2 Charlie bliver tilføjet

Mellempakken – TV2 Fri, TV2 Sport, TV3 MAX, TV3 Sport og Viasat Ultra HD bliver tilføjet

Fuldpakke – C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series, Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family, Viasat Film Hits bliver tilføjet

De nuværende pakker (inkl. Discovery kanalerne) vil selvfølgelig ALLE være tilgængelige indtil 1. januar 2020.

HUSK Dplay i skrivende stund stadig kører tilbud på den fulde pakke (inkl. Sportskanaler) til kr. 99,95 pr. måned i 6 måneder (første 14 dage gratis), hvis man ønsker denne løsning som supplement til TV pakken fra Januar.

FRI ADGANG til Viasat Film Action for alle medlemmer i December

I December får alle medlemmer af Antenneforeningen adgang til Film kanalen Viasat Film Action – Kanalen ligger på Eventkanalen som findes på kanalplads 100.

Ekstra film og TV-pakke i December

Via Yousee TV-boks, Yousee app eller tv.yousee.dk vil man i December kunne tilgå en ekstra Film- og Seriepakke. Denne findes under menuen “Film” og “Serier” og har overskriften “Film. Til dig fra Yousee.” og “Serier. Til Dig fra Yousee.” Af aktuelle film kan nævnes at der fra 11. December bla. kan ses “Life Boat” og fra 17. December vises “Ternet Ninja”.

DR lukker 3 kanaler 2. Januar 2020

I 2020 har DR meldt ud at de lukker DR3, DR Ultra og DR K fra 2. januar 2020. Efter denne dato er disse kanaler ikke at finde i nogen TV pakker. Som en konsekvens af dette falder licensen i 2020 med kr. 574.- Læs mere om dette på DR hjemmesiden https://www.dr.dk/om-dr/nyheder/yderligere-574-kroner-skaeres-af-medielicensen-i-2020

Kanalomlægning 2020

Intet nyt år uden den sædvanlige kanalomlægning. Denne sker dog først efter nytår og kommer til at ligge mellem 7. januar 2020 og 6. februar 2020. Nærmere info om dette kommer selvfølgelig til at ligge på både Facebook og hjemmeside når vi ved mere om den præcise dato. Derfor må I meget gerne tilføje medlemmer til denne gruppe som er medlem af Antenneforeningen, men ikke Facebook gruppen da man ellers vil gå glip af vigtig info.

Er der spørgsmål til ovenstående er I som altid velkomne til at kontakte bestyrelsen via mail eller vagttelefon.

Yderligere info kan også findes på https://mustsee.yousee.dk/tv2020

Udgivet i Nyheder.