Yousee med ekstra tiltag i påsken

Nedenstående gælder fra 3. april til 17. april

»Vi forventer, at efterspørgslen efter nyheder og underholdning vil stige i påsken, hvor endnu flere danskere vil være hjemme. Vi er derfor rigtig glade for at kunne åbne op for stort set alle vores tv-kanaler hen over påsken,« udtaler Jacob Mortensen, direktør for YouSee, i en pressemeddelelse»Det betyder blandt andet, at vores kunder vil få adgang til alle tv-kanaler fra TV 2, NENT og Disney. Samt en lang række tv-kanaler, hvor de blandt andet kan fordybe sig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene.«Hvis du er YouSee-kunde, skal du ikke gøre noget for at få adgang til de ekstra kanaler.I pressemeddelelsen oplyser YouSee, at kunderne automatisk får tilføjet de ekstra kanaler, som vil være tilgængelige på både tv-boks, YouSee Tv og Film-appen og via web-tv.

Læs mere i flg. link

https://www.bt.dk/forbrug/yousee-i-gavehumoer-kommer-med-kaempe-tiltag-i-paasken

https://mustsee.yousee.dk/covid-19

Udgivet i Nyheder.