“Bland Selv TV” arrangement 30. Oktober kl. 12 – 18 ved Dagli Brugsen

Kom til “Bland Selv TV” arrangement onsdag d. 30. Oktober 2019 kl. 12 – 18 foran Dagli Brugsen. Du får her mulighed for at høre mere om “Bland Selv” produktet. Yousee har stillet en bus og folk fra Yousee til rådighed som er klar til at besvare spørgsmål fra medlemmerne (nye såvel som gamle). Der er mange medlemmer som stadig ikke helt forstår “Bland Selv” og hvad det er for en størrelse. Derfor har vi udarbejdet vedlagte folder og hvis I kommer forbi bussen på dagen kan man få udleveret en “Bland Selv” slikpose (maks. 1. pr. husstand) som kan fyldes i Brugsen. Kom ned og hør mere omkring “Bland Selv” eller kom forbi hvis du/I bare har en sød tand.

Der er mulighed for Gratis skifte til en “Bland Selv” TV-pakke på dagen og vi byder selvfølgelig også nye som gamle medlemmer velkommen. Vel Mødt!

Folderen kan downloades her

Husk desuden infomøde omkring seneste nyt ang. Yousee og Discovery 7. November 2019 kl. 19-21 i TSV Klubhuset

Udgivet i Nyheder.